Εσπευσμένα στην Αθήνα για τον αδελφό της, η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με πηγές από τον βασιλικό οίκο, ο μονάρχης «είναι σταθερός», λαμβάνει οξυγόνο, αλλά δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί , σύμφωνα με ιατρικές εκθέσεις. Συνοδεύεται από τη σύζυγο και τον γιο του, πρίγκιπα Νικόλαο, που δεν ήθελαν να τον αποχωριστούν.
Όταν ο τ. βασιλιάς άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως από το σπίτι του Πόρτο Χέλι – όπου έχει εγκαταστήσει την κατοικία του και ζει με τη σύζυγό του Άννα Μαρία – στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Μετά τις πρώτες βοήθειες και σταθεροποίηση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», μετά τη διακομιδή του από το Κρανίδι σε νοσοκομείο των Αθηνών, ο τέως μονάρχης νοσηλεύεται με πνευμονία και όχι ισχαιμικό, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. «Διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, διαγνώστηκε ότι αντιμετωπίζει μία πνευμονία και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος. Δεν έχει covid-19, έχει εμβολιαστεί κιόλας. Απλώς, ακριβώς επειδή η κατάστασή του είναι βεβαρημένη λόγω και του εγκεφαλικού που έχει υποστεί στο παρελθόν, παρακολουθείται, και από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα θα μάθουμε περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, η Σοφία, μητέρα του Φίλιππου Στ’ της Ισπανίας πήρε την πρώτη πτήση για Αθήνα, για να επισκεφθεί τον αδελφό της.
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ