Ερμιονίδα: Υπό κράτηση ο Αρχιμανδρίτης που κατηγορείται για το ροζ βίντεο

Στην επίσημη εκδίκαση προχωράει μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας.
Ένας 40χρονος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, που υπηρετεί σε χωριό της περιοχής, οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Ναυπλίου το μεσημέρι του Σαββάτου, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενός 12χρονου αγοριού.
Μέσα στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος ιερέας ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τρίτη 6 Ιουνίου.
Ωστόσο, παρά την προσπάθεια της υπεράσπισής του να επιτύχει την προσωρινή του απελευθέρωση εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης, η Έδρα αρνήθηκε το αίτημα μετά από πρόταση της Εισαγγελέως, οδηγώντας στην προσωρινή του κράτηση.
Ο 40χρονος ιερέας, βυθισμένος στην ησυχία, απέφυγε να κάνει καμία δήλωση. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον ιερέα να υποστηρίζει ότι το άσεμνο βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν προοριζόταν για τον ανήλικο, αλλά προτίθετο να το στείλει σε κάποιον άλλον.
Σίγουρα, η υπόθεση αυτή θα συνεχίσει να κρατά την κοινή γνώμη σε αγωνία και αναμονή για την απόφαση του δικαστηρίου την επόμενη εβδομάδα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ