Ερμιονίδα: Μετά από τρεις εβδομάδες και… ξανά rapid tests αντιγόνου – Και πού παρακαλώ;

Την εποχή που οι ρυθμοί των ελέγχων με rapid tests αντιγόνου, θα έπρεπε να εντατικοποιούνται, ενόψει της έλευσης των επισκεπτών – τουριστών, η Ερμιονίδα παραμένει στα… αζήτητα!

Παρακολουθώντας συνεχώς το πρόγραμμα των ανακοινώσεων της ΚΟΜΥ Αργολίδας, διαπιστώνω μετά λύπης πως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Αργολίδας παραμένει στο… περιθώριο! Αν είναι δυνατόν να θεωρείται ως επαρκής ένας μόνο έλεγχος, που έγινε ολόκληρο τον Μάιο μαζί με την Μεγάλη Εβδομάδα (12 Μαΐου, στην Ερμιόνη)!!! Την στιγμή που στις Σπέτσες, για παράδειγμα, οι έλεγχοι είναι καθημερινοί!

Και η απαξίωση συνεχίζεται. Διαβάζοντας το Πρόγραμμα για την διενέργεια rapid tests, που ανακοίνωσε η ΚΟΜΥ Αργολίδας, για την εβδομάδα από 30 Μαΐου έως και 4 Ιουνίου, διαβάζουμε, στα τελειώματα του Προγράμματος:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/06/21

13:30-15:30 ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ

Επειδή δεν το διευκρινίζει, θέλω να ελπίζω πως εννοεί το Μετόχι Θερμησίας και όχι το ομώνυμο χωριό της Ναυπλίας, σήμερα γνωστό ως Άγιος Δημήτριος. Και πάνω σ’ αυτό, σκέφτομαι, μήπως θα ήταν καλύτερα να το κάνουν λίγο πιο δώθε, στα… Πηγάδια Θερμησίας. Μια που θα αναγκασθούν οι περισσότεροι, που θα ήθελαν να κάνουν το τεστ, να εκδράμουν μέχρι την περιοχή, να ρίξουν και καμιά βουτιά, να φάνε και κανένα ψάρι…

Δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ…

Παρατηρήσεις:

α) Αν το κάνουν για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες για την Ύδρα, έχει μια λογική. Αλλά κι εκεί, απ’ ό,τι γνωρίζω γίνονται επαρκή rapid tests.

β) Ο Δήμος Ερμιονίδας ανέχεται αυτή την απαξίωση της περιοχής;

γ) Η συγκεκριμένη επιλογή χώρου προοιωνίζει πως η συμμετοχή από κατοίκους ή από επισκέπτες της Ερμιονίδας θα είναι μηδαμινή έως ελάχιστη. Άρα, όφελος μηδέν!

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ