Ερμιονίδα: Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Ερμιονίδας, συμμετέχοντας στον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» διοργανώνει δράσεις καθαρισμού ακτών και παραλιών της Ερμιονίδας.
Σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Ερμιονίδας και τους εθελοντές της Ερμιόνης, την Κυριακή 5 Ιουνίου, αναλαμβάνουμε δράση συμμετέχοντας στον καθαρισμό των παραλιών μας στην Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης.
Ώρα συνάντησης : 10.00 π.μ. στο Λιμάνι της Ερμιόνης.
Στον καθαρισμό των ακτών γύρω από το άλσος Μπίστι, στον κόλπο Λατοβούνι και στον όρμο Κάπαρη, συμμετέχουν οι εθελοντές μας με τα σκάφη «ΣΟΦΙΑ ΙΙ ΣΝ 218 Β»  και  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΧ 201» με κυβερνήτες τους κ. Παυλίδη Παύλο και Μόρογλου Δημήτριο.
Την ίδια μέρα, οι μικροί μας φίλοι εθελοντές, θα επισκεφθούν και τα μουσεία της Ερμιόνης.
Οργανώνουμε την εξόρμηση για τον καθαρισμό των κοντινών μας ακτών, βάζουμε σε προτεραιότητα την υγεία όλων μας, φοράμε γάντια παίρνουμε σακούλες απορριμμάτων, στέλνουμε μήνυμα ευαισθητοποίησης για καθαρότερο περιβάλλον, για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας και να διατηρήσουμε τις θάλασσες, τα δάση, τα ποτάμια και όλο το φυσικό μας περιβάλλον καθαρό.
Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ερμιόνης
Δαμιανός Κουτούβαλης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ