Ερμιονίδα: Από την Δευτέρα οι αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Ερμιονίδα  ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όσοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου που βρίσκονται στην παλαιά δημοτική βιβλιοθήκη Κρανιδίου και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.
Σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνοντας υπόψη τις υγειονομικές περιστάσεις εξαιτίας της πανδημίας του Covid19 στη χώρα μας και τα μέτρα που ισχύουν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια  αποφασίσαμε ομόφωνα να μην γίνει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και η κοπή της πίτας.
Οι αιτήσεις  επαναπρόσληψης μέσω Σωματείου, θα γίνονται από 10/01/2022 έως 15/01/2022 στα γραφεία του Σωματείου στην παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου(φιλαρμονική).
Ώρες λειτουργίας του γραφείου 9.00 έως 12.00 π.μ καθημερινά.
Ευχόμαστε στα μέλη μας υγεία καλή χρόνια με ελπίδα και αισιοδοξία!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ