Ερμιονίδα: Ακόμα μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Μετά τη γυναίκα στη Θερμησία, ακόμα μία πνίγηκε στην Ερμιονίδα

Ένα πολύ λυπηρό περιστατικό προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μία 80χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε μια ελεύθερη παραλία, στη θέση “Μπρεσκίζα”.
Η ηλικιωμένη κυρία ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Το Λιμενικό Σώμα έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες προανάκρισης για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό. Το Α Λιμενικό Τμήμα του Πόρτο Χελίου, του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή της προανάκρισης.
Επιπλέον, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο της Κορίνθου, η οποία αναμένεται να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτίες του θανάτου της γυναίκας.
Αυτό το τραγικό περιστατικό εντάσσεται σε μια σειρά περιστατικών που έχουν σημειωθεί στις θάλασσες της χώρας, με απώλειες ανθρώπινων ζωών. Η συνεχής αύξηση τέτοιων περιστατικών υπογραμμίζει την ανάγκη για μέτρα προληπτικής δράσης και ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ασφάλεια στη θάλασσα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ