Εργασίες εξωραϊσμού σε δημοτικό κτήριο στην Κοινότητα Θερμησίας

Aνακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας με την υπ’ αριθμ. 122/2022 (ΑΔΑ: 9Ψ56ΩΡΡ-Ψ5Ν) ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχώρησε τη δωρεάν χρήση του Δημοτικού κτηρίου, που βρίσκεται βόρεια του Δημοτικού Σχολείου Θερμησίας (πρώην Πνευματικό Κέντρο) στην Κοινότητα Θερμησίας, στον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Θερμησίας, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη στέγασής του, καθώς και για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος συνάντησης και διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων και επιμορφωτικών δράσεων του Συλλόγου που προάγουν την Κοινότητα θερμησίας.

Επισημαίνεται ότι η Απόφαση λήφθηκε, ύστερα από αίτημα του Δ.Σ του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Θερμησίας, εκπροσωπούμενο από την Προέδρου του, κα Βίκυ Πραχαλιά.

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Θερμησίας προχώρησε σε εργασίες αναβάθμισης του κτηρίου:
  • Ελαιοχρωματισμός του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
  • Μόνωση ταράτσας
  • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Εγκατάσταση εξοπλισμού νέας κουζίνας
  • Τοποθέτηση ξύλινης επιτοίχιας ντουλάπας
  • Αλλαγή ξύλινων κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου
  • Συντήρηση των επίπλων
Ως Δημοτική Αρχή επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Θερμησίας και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν τη διοργάνωση αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων, συμβάλλοντας στη διατήρηση των παραδόσεων και στην προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε Σύλλογο, Φορέα ή Εθελοντική ομάδα, που επενδύει στην Κοινωφελή δράση και πολιτιστική ανάπτυξη της Ερμιονίδας μας και αυτό το αποδεικνύουμε εμπράκτως με τη συμμετοχή μας σε πολλές εκδηλώσεις Συλλόγων και Φορέων.
Γιατί ο συμμετοχικός πολιτισμός αποτελεί το μέσο και το αποτέλεσμα, τον σκοπό και τη προϋπόθεση, το παρελθόν και το μέλλον του Τόπου.
Γραφείο Δημάρχου
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ