Επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην τουριστική έκθεση WTM London


Σημαντική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην τουριστική έκθεση WTM London (World Travel Market), η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο από την Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9 Noεμβρίου.
Στην εν λόγω έκθεση, την Περιφέρεια η οποία στον χώρο της φιλοξένησε τους Δήμους Ερμιονίδας και Σπάρτης, τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου (LOT), καθώς και ιδιώτες επιχειρηματίες από τον τομέα του τουρισμού- εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, υποστηριζόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης και στον χώρο της Περιφέρειας σε αυτή, υπήρξαν πολλές προγραμματισμένες συναντήσεις με πολλούς bloggers εν όψει της διοργάνωσης της TBEX τον ερχόμενο χρόνο, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στις συναντήσεις αυτές καταγράφηκε ο ενθουσιασμός εκ μέρους των bloggers για την διεξαγωγή του εν λόγω συνεδρίου στην Πελοπόννησο, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε αυτό.
Ακόμα, έλαβαν χώρα συναντήσεις με εκπροσώπους αερομεταφορέων, μεταξύ των οποίων η jet2 και η Lufthansa, κατά τις οποίες συζητήθηκαν αφ’ ενός οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και τα υφιστάμενα δρομολόγια και αφ’ ετέρου η επέκτασή τους με νέες συνδέσεις προς τον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”. Σημαντικές αποδείχθηκαν επίσης οι συναντήσεις με tour operators.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξ άλλου, συμμετείχε σε event γαστρονομίας που οργάνωσε για όλες τις Περιφέρειες το Γραφείο Ηνωμένου Βασιλείου του EΟΤ, στο οποίο η θεματική αντιπεριφερειάρχης έκανε παρουσίαση της Περιφέρειας ως προορισμού, ενώ ακολούθησε γευσιγνωσία με τοπικά εδέσματα της Πελοποννήσου.
Ακόμα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στα Wanderlust Awards όπου τα βραβεία παρέλαβε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκακης, ενώ στο πλαίσιο των Greek Travel Awards, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μαζί με άλλους 10 προορισμούς, έλαβαν βραβείο από το κοινό της βρετανικής αγοράς.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ