Επιτυχημένη η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τα ψηφιακά εργαλεία

Με συμμετοχή και μεγάλη διαδραστικότητα πραγματοποιήθηκε η κοινή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Χρυσού Οδηγού, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, με θέμα “Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό και Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία”, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλες τις επιχειρήσεις της Αργολίδας και ειδικότερα στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου, καθώς είχε στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν τόσο στην εγχώρια όσο και στις ξένες αγορές.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος. Ο κ. Δαμούλος επισήμανε τη ανάγκη του ψηφιακού εκσυγχρονισμού και ψηφιακής προβολής καθώς η εναρμόνιση των επιχειρήσεων με τη σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα κρίνεται επιβεβλημένη για τη βιωσιμότητά τους.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διευθυντής πληροφορικής και εκπρόσωπος του Χρυσού Οδηγού κ. Ηλίας Χρονόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε την αναγκαιότητα μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής παρουσίας των ΜμΕ, ιδιαίτερα στην μετά covid εποχή.
Στη συνέχεια η επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Χρυσού Οδηγού κα Ηρώ Βλαχάκη παρουσίασε τη Δράση Ψηφιακής Ανάπτυξης που έχει σχεδιάσει ο Χρυσός Οδηγός προκειμένου οι επαγγελματίες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν στην οργάνωση των επιχειρήσεων, να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες και τη χρησιμότητά τους για την ανάπτυξη της επιχείρησης και να αξιοποιήσουν τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα προκειμένου να κάνουν το επόμενο βήμα στην ψηφιακή εποχή.
Αμέσως μετά την παρουσίαση και ενώ το ενδιαφέρον παρέμενε αμείωτο, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να υποβάλουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους ειδικούς συμβούλους του Χρυσού Οδηγού για τα οφέλη και τους πιθανούς τρόπους εφαρμογής των ψηφιακών εργαλείων στις επιχειρήσεις τους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση προνομιακών πακέτων και υπηρεσιών που προσφέρει το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το Χρυσό Οδηγό, προς τις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου.
Μέσω της εκδήλωσης αυτής, δόθηκε η δυνατότητα ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Χρυσού Οδηγού, με σκοπό την ανάπτυξη, ενίσχυση και αναβάθμιση της Digital παρουσίας των επιχειρήσεων υπό την καθοδήγηση του Χρυσού Οδηγού.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ