Επιτροπή Παρατάξεων Αντιπολίτευσης: Επιτακτική ανάγκη βελτίωσης της εικόνας στις χερσαίες ζώνες των Λιμανιών του Δήμου Ερμιονίδας

Πέμπτη 5 Μαϊου 2022
ΠΡΟΣ
κ. Φλωρή Μανώλη
Πρόεδρο του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας
Κοινοποίηση:
κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη
Δήμαρχο Ερμιονίδας
ΘΕΜΑ:  Επιτακτική ανάγκη η βελτίωση της εικόνας στις χερσαίες ζώνες των Λιμανιών του Δήμου Ερμιονίδας.
           κ. Πρόεδρε,
Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ερμιονίδας, αλλά και εμείς προσωπικά, έχουμε διαπιστώσει ότι στη χερσαία ζώνη των Λιμανιών Ερμιόνης και Κοιλάδας έχει δημιουργηθεί μια εικόνα η οποία χρειάζεται αποκατάσταση.

Ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου, όπου χιλιάδες τουριστών θα επισκεφτούν την περιοχή μας αποτελώντας ουσιαστικά τον κύριο μοχλό της οικονομικής ανάπτυξης, απαιτείται η άμεση παρέμβασή σας για την διόρθωση της κατάστασης:

1) Χαλασμένα και κατεστραμμένα φωτιστικά:
2) Τεράστια καθίζηση σε σημείο του μώλου μπροστά από το Υπολιμεναρχείο Ερμιόνης. Η επικινδυνότητα για τους χρήστες της εγκατάστασης είναι μεγάλη και πιστέουμε ότι έχετε δρομολογήσει την επισκευή και αποκατάσταση του.
Επιπλέον παρατηρείται και αφαίρεση φωτιστικών σωμάτων:
3) Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την κατάσταση των Pillars στα δύο Λιμάνια, τα οποία παρέχουν ηλεκτρικό ρεύμα και νερό στους χρήστες αφού διαπιστώνουμε ότι κάποια μάλλον είναι εκτός λειτουργίας :
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η αποκατάσταση της εικόνας των Λιμανιών, η επισκευή και διόρθωση των βλαβών των χερσαίων ζωνών, καθώς και η λειτουργικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών πράγμα που είναι το ζητούμενο.
Η συντονιστική επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Λάμπρου Αναστάσιος – Τόκας Αναστάσιος – Αποστόλου Παναγιώτης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ