Επιστρέφει δριμύτερος ο διαγωνισμός φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Διοργανώνεται και φέτος στην Ερμιόνη ο καθιερωμένος διαγωνισμός Φωτογραφίας που επιστρέφει δριμύτερος, με το θέμα του να είναι ελεύθερο.

Απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους. Μπορείτε να συμμετέχετε με 1 έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
Μετά τις 25 Ιουλίου τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση των φωτογραφιών και βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων (16-20 Αυγούστου).
Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από προσωπικότητες με γνώση της φωτογραφίας και της τέχνης.
Το κοινό συμμετέχει στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με τη ψήφο του.
Επικοινωνία: protoenpoermionis@gmail.com
2754031366-41003
6977255437- 6972425920
Οργάνωση: Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης
Όροι Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους ανεξαρτήτου ηλικίας . Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός φωτογράφος.
Οι φωτογραφίες που μπορείτε να υποβάλετε μπορεί να είναι 1 έως 3, τυπωμένες σε μέγεθος 210 x 297 mm (Α4) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε φωτογραφικό χαρτί και να αναγράφουν στην πίσω πλευρά το όνομα του διαγωνιζόμενου και το αύξοντα αριθμό που θα έχει η κάθε φωτογραφία.
Στο protoenpoermionis@gmail.com θα στείλετε τις φωτογραφίες σας και σε ηλεκτρονική μορφή.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός του φωτογράφου.
Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του διαγωνιζόμενου. Ο διαγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του δηλώνει ότι τα υποβαλλόμενα έργα αποτελούν προσωπικές και αυθεντικές δημιουργίες.
Οι φωτογραφίες σας θα σας επιστραφούν μετά τη λήξη της έκθεσης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:
ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
(Για το διαγωνισμό φωτογραφίας)
ΕΡΜΙΟΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΚ 21051
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ