Επιμελητήριο Αργολίδας: «10 χρόνια Γεύσεις και Όψεις»

Η φετινή διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 ολοκληρώθηκε η 10η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «Γεύσεις & Όψεις» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας και υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.
Η φετινή διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφήνοντας σε όλους τους συμμετέχοντες πλήθος θετικών εντυπώσεων.

Το 10ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων διεξήχθη από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου 2023, στο Λιμάνι του Πορτοχελίου και έδωσε την ευκαιρία σε διακεκριμένους παραγωγούς & επιχειρηματίες να συναντηθούν και να παρουσιάσουν στους επισκέπτες της περιοχής αλλά και στους επαγγελματίες του Νομού και της Περιφέρειας, τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, τα παραγόμενα τοπικά προϊόντα και τις πρωτότυπες δημιουργίες οι οποίες ταυτίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά της Αργολίδας.

Η επετειακή 10η φετινή εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ 2023» επιστέγασε τις μακροχρόνιες προσπάθειες πολλών συντελεστών και εκθετών, επιβραβεύτηκε από την πολυπληθή παρουσία επισκεπτών γεγονός που την καταξιώνει και την αναγάγει σε θεσμό.

Για το λόγο αυτό πλαισιώθηκε από συνεχείς εκδηλώσεις με μουσικά ηχοχρώματα, γευσιγνωσία μοναδικών τοπικών προϊόντων, φιλέματα αργολικής γαστρονομίας, επίδειξη εξαίσιων χειροτεχνημάτων καθώς και παρουσίαση ευφάνταστων καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Οι τριάντα εκθέτες δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την υψηλή επισκεψιμότητα τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης αλλά και την άψογη διοργάνωση καθώς παρουσίασαν τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα καλαίσθητα προσεγμένο εκθεσιακό και εύκολα προσβάσιμο για το κοινό, χώρο.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των συμμετεχόντων και τις ουσιαστικές επιχειρηματικές επαφές δίνει την ικανοποίηση, τη δύναμη και το έναυσμα για την εξέλιξη και αναβάθμιση της εν λόγω εκθεσιακής δραστηριότητας.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας είναι πεπεισμένο ότι μόνο μέσω συνεργασιών μπορούν να προωθηθούν και να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα και να αναβαθμιστούν οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και με αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις Γεύσεις & Όψεις 2024!

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ