Επιμελητήριο Αργολίδας: Φτωχότερη η Επιμελητηριακή κοινότητα από την αιφνίδια απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μίχαλος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σκορπίζοντας θλίψη στην Επιμελητηριακή κοινότητα.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος διακρίθηκε για τη σημαντική επιχειρηματική του δραστηριότητα και με την ενεργή συμμετοχή του εδώ και 25 χρόνια, μέσα από την Επιμελητηριακή του δράση, υπερασπίστηκε τα συμφέροντα εκατοντάδων χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους. Υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό Θεσμό από ηγετικές θέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και εργάστηκε συστηματικά για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ανάπτυξη σύγχρονων υπηρεσιών, θεσμών και εργαλείων στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αργολίδας εκφράζουμε την ειλικρινή και βαθιά οδύνη για το θάνατό του καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ