Επιμελητήριο Αργολίδας | Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Βασικά εργαλεία για επιτυχημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις»


Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων – μελών του διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τo IST College (αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας), με θέμα «Βασικά οικονομικά εργαλεία για επιτυχημένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 12 ωρών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας κατά τη χρονική περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η απόκτηση των απαραίτητων οικονομικών γνώσεων και η κατανόηση οικονομικών καταστάσεων, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία και η κερδοφορία των επιχειρήσεων.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τον έμπειρο καθηγητή κ. Παναγιώτη Βελισσαρίου (ο οποίος διαθέτει τριακονταετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις ως Manager και Director), να γνωρίσουν βασικά οικονομικά εργαλεία για τη διαχείριση της επιχείρησής τους όπως είναι οι στρατηγικές τιμολόγησης, οι εμπορικές και οι εκπτωτικές πολιτικές, η σπουδαιότητα των προϋπολογισμών, οι ισολογισμοί, η ανάλυση νεκρού σημείου και να κατανοήσουν την εκπαιδευτική ύλη μέσω πρακτικών – πραγματικών παραδειγμάτων και ασκήσεων.
Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τις γνώσεις που αποκόμισαν καθώς και από την άρτια διοργάνωση του σεμιναρίου, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα τους χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ