Επιμελητήριο Αργολίδας: Ενημερωτική εκδήλωση για τα «Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας με θέμα : «Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα».
Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γεώργιος Καββαθάς και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου. Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι των οργανισμών «Αυτοδιαχείριση», «GEA» και «ΕΔΕΜ».
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ελεύθερος διάλογος, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Αργολίδας 27510 – 67216 (εσωτ. 2)
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ