Επιμελητήριο Αργολίδας: Εκδήλωση για την ψηφιακή ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί σε μια σημαντική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, με θέμα “Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό και Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία ” η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν τόσο στην εγχώρια όσο και στις ξένες αγορές.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο ανήκουν.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον Χρυσό Οδηγό καθώς και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης και της προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη ορθή και αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών εργαλείων, με σκοπό τη βελτίωση της προβολής και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων τους.
Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες:
– “Ψηφιακός Οδηγός: Εξερευνώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα”
– “Ψηφιακή Εξέλιξη: Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους επαγγελματίες”
– “Ψηφιακό Μέλλον: Πώς η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει την επαγγελματική μας πορεία”.
Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, να το γνωστοποιήσουν μέχρι τη Δευτέρα 29/05/2023, στο τηλέφωνο 27510 67216.Υπεύθυνη κα Δανοπούλου Αγγελική.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ