Επείγει η άμεση επαναλειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης στον Δήμο Ερμιονίδας

Κύριε Δήμαρχε

Επανερχόμαστε στο θέμα της επαναλειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης,

μετά την ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά σας σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτηση που σας καταθέσαμε και την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για υποβολή αιτήματος πρόσληψης προσωπικού (Τ/Ε) με σύμβαση ορισμένου χρόνου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.

Επειδή αυτή η διαδικασία θα έχει ακόμη μια σημαντική καθυστέρηση, μετά από τρεις εβδομάδες που ήδη η υπηρεσία δόμησης δεν λειτουργεί, κρίνεται αναγκαίο να βρούμε μια αναγκαία άμεση λύση.

Η υπηρεσία δόμησης πρέπει να ξαναλειτουργήσει «αύριο», άρα  μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υφιστάμενο επιστημονικό-τεχνικό προσωπικό του δήμου μας και παράλληλα να τοποθετηθεί  συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας με ανάληψη συγκεκριμένων απλών, υπηρεσιακών  αρμοδιοτήτων για την επανεκκίνηση της υπηρεσίας σε συνδυασμό με το απαραίτητο προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης.

Η αναπλήρωση θέσεων και η συνεχιζόμενη λειτουργία των υπηρεσιών είναι το βασικό στοιχείο της Δημόσιας και Δημοτικής διοίκησης. Δεν είναι λογικό , οι δημοτικές υπηρεσίες να είναι κλειστές και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι δημότες, οι κάτοικοι , οι πολίτες.

Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος-Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ