Επανεκδόθηκε η Ασματική Ακολουθία του Αγίου Νεομάρτυρας Κωνσταντίνου του Υδραίου

Μετά χαράς αγγέλομεν την επανέκδοσιν της Ασματικής Ακολουθίας του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρας Κωνσταντίνου του Υδραίου,

ποίημα του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, μετά του παρακλητικού κανόνος, ποίημα του Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου(+).

Την νέα εμπλουτισμένη έκδοση της ακολουθίας, προλογίζει εμπνευσμένα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ημών κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ και κυκλοφορεί με αφορμή τα 200 έτη από την Επανάσταση του 1821, για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι Νεομάρτυρες σε αυτήν. Το μαρτύριο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου όπως και όλων των Νεομαρτύρων, ενέπνευσε τους ήρωες της Πατρίδος μας για τον ξεσηκωμό.

Την έκδοση επιμελήθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός και ο Γ.ΑE πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ” ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ” Α.Β.Ε.Ε

Διατίθεται στην τιμή των 10 € υπέρ ενισχύσεως του έργου της αποπερατώσεως των Αγιογραφιών εις τον Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Ευχαριστούμε τον κ. Αλέξη Βερούκα για την σημαντική οικονομική στήριξη της εκδόσεως, ώς και όλους όσοι συνέβαλαν στο εκδοτικό αυτό εγχείρημα.

Τέλος ευχαριστούμε ολοθύμως την Καλλύβη Τιμίου Προδρόμου, Μικρή Αγία Άννα και τον Ιερομ. π. Γεράσιμο Μικραγιαννανίτη δια την κανονική άδεια επανεκδόσεως του Παρακλητικού κανόνος προς τον Νεομάρτυρα.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΣ ΥΔΡΑΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ