ΕΟΤ: Fam trip σε Αθήνα & Σπέτσες για προβολή city break & προσβάσιμου τουρισμού

Ο ΕΟΤ ενέκρινε την υλοποίηση, από την Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας, ταξιδιού εξοικείωσης για τη δημοσιογραφική ομάδα “Wheeled World” στην Αθήνα και στις Σπέτσες από τις 5 έως τις 12 Μαΐου 2022, με τη συμμετοχή δύο ταξιδιωτικών bloggers (Pierre George Marie Cabon και Myriam Celine Francoise Caroline Clement Cabon) καθώς και ενός φωτογράφου (Nicolas Marc Henri Sebag).
Η εν λόγω δημοσιογραφική ομάδα διατηρεί την ιστοσελίδα https://wheeledworld.org/ καθώς και λογαριασμούς σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Instagram: 13.200 ακόλουθοι, Facebook: 4.000 ακόλουθοι).
Η κύρια ιδιαιτερότητα της ομάδας έγκειται στο γεγονός ότι ο κ. Pierre George Marie Cabon είναι άτομο με μειωμένη κινητικότητα και συνεπώς αυτό που προβάλλεται με τις δράσεις του είναι τα δικαιώματα και οι δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.
Επιπροσθέτως η ομάδα προβάλλει με εξαίρετο τρόπο τα city breaks καθώς έχει ήδη ταξιδέψει σε Μαδρίτη, Βιέννη, Βερολίνο και πολλές άλλες πόλεις, αναδεικνύοντας την τοπική ζωή και την εμπειρία της στην εκάστοτε πόλη.
Να σημειωθεί ότι το εν λόγω ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN, με τον Δήμο Αθηναίων καθώς και με ξενοδοχείο στις Σπέτσες.
πηγή