Εξόρμηση στην Ερμιόνη: Συνδυάζει ιδανικά την νησιωτική ατμόσφαιρα & αισθητική με εκείνη της πόλης

Με την άνοιξη να έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της, και με τις παρούσες συνθήκες,

αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ είναι να ταξιδέψουμε, έστω και νοητά, σε μέρη που κάνουν το βλέμμα να χαθεί στο απέραντο γαλάζιο.

Η Ερμιόνη, η  «πόλη – νησί» σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα νοητό ταξίδι σε ένα μέρος με νησιωτική αύρα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.   

Από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές στο νομό Αργολίδας, η Ερμιόνη μοιάζει με νησί. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αποκαλούν «πόλη- νησί», καθώς συνδυάζει ιδανικά την νησιωτική ατμόσφαιρα και αισθητική με εκείνη της πόλης.

Πρόκειται για μια όμορφη και περιποιημένη κωμόπολη, δίπλα σε ένα υπέροχο, πευκόφυτο ακρωτήρι, το Μπίστι, που διακρίνεται για την αρχοντική αύρα και το γραφικό της τοπίο, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αργολίδας, σε απόσταση 85 χλμ. από το Ναύπλιο και ακριβώς απέναντι από την Ύδρα.

Χτισμένη αμφιθεατρικά στις δύο πλευρές μιας στενής λωρίδας γης, στο ανατολικό τμήμα της Πελοποννήσου, είναι τόσο μικρή όσο πρέπει για μια εξόρμηση που τα έχει όλα, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες της εικόνες απίστευτου κάλλους και στιγμές χαλάρωσης με θέα στα νερά του κόλπου ακριβώς μπροστά της.

πηγή

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ