«Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα»: Οι πρώτοι 7 υποψήφιοι σύμβουλοι

Είμαστε δημότες του Δήμου Ερμιονίδας και είχαμε συμμετοχή στις διεργασίες για την συγκρότηση της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης με την επωνυμία «ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» που θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών μας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ.
Σήμερα πήραμε μια σημαντική απόφαση να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία, να είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί η Κοινοτικοί Σύμβουλοι, να έχουμε ενεργή δράση στην καταγραφή των προβλημάτων του τόπου μας και μαζί με όλους εσάς να διαμορφώσουμε τις προτεραιότητες του εκλογικού μας προγράμματος.
Πιστεύουμε στην δύναμη της συμμετοχής, επιθυμούμε οι δημότες μας να έχουν πρωταγωνιστικό ενεργό ρόλο, εμπιστευόμαστε τα έμπειρα στελέχη της παράταξης μας – τους Δημοτικούς Συμβούλους- για την πρωτοβουλία τους να ιδρύσουν την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ».
Ξεκινάμε όλοι μαζί, δυναμώνουμε το αυτοδιοικητικό κίνημα, συμμετέχουμε, διεκδικούμε, οραματιζόμαστε.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
2. ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ | ΓΕΩΠΟΝΟΣ
3. ΓΑΛΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ | ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ –ΖΩΓΡΑΦΟΣ
4. ΘΗΒΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
5. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ε.Ν.
6. MUSKAJ ANDREAS | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
7. ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ