Ενημερωτικές επισκέψεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές Ναυπλίου, Πόρτο Χελίου & Ερμιόνης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.)  ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας από 8 μέχρι και 10/12/21 πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της Ένωσης.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης, από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣΑΚΑ και Ταμία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Γαλάνη Χρήστο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης ενημέρωσαν τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και κατέγραψαν τα προβλήματα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν.
Τετάρτη 8/12/2021
Λιμεναρχείο Κορίνθου
Η λειτουργικότητα των υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση του πολίτη και βέβαια το ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον απαιτούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, που θα στεγάζουν τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου.
Πέμπτη 9/12/21
Α’ Λ/Τ Πόρτο Χελίου
Περιγράφηκαν οι συνθήκες, που επικρατούν ιδιαίτερα στους καλοκαιρινούς μήνες με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό.

Β’ Λ/Τ Ερμιόνης
Το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της Λιμενικής Αρχής Ερμιόνης υποδεικνύουν την άμεση αναβάθμιση των χερσαίων μέσων
Παρασκευή 10/12/21
Λιμεναρχείο Ναυπλίου
Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη αναβάθμισης των πλωτών μέσων, που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου.
Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Κορίνθου Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κοντό Παναγιώτη, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και Γενικό Γραμματέα ΕΠΛΣΑΚΑ Αντιπλοίαρχο ΛΣ Παπακωνσταντίνου Παναγιώτη,  τον Διοικητή α.α Λ/Τ Πόρτο Χελίου Σημαιοφόρο ΛΣ Στρατηγάκη Γεώργιο, τον Διοικητή  Λ/Τ Ερμιόνης Υποπλοίαρχο ΛΣ Παππά Δημήτριο, το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας και όλους τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.