Εκπαίδευση εθελοντών διασωστών από τον Δήμο Ερμιονίδας

Κατόπιν της πρόσφατης προμήθειας φορητών απινιδωτών, ο Δήμος Ερμιονίδας προχωρά στη δράση: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ
Προκειμένου να εκπαιδευτούν εθελοντές διασώστες πιστοποιημένοι σε πρώτες βοήθειες όπως:
  • Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)
  • Χρήση φορητού απινιδωτή
  • Λοιπές πρώτες βοήθειες
Συστήνεται πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους πολίτες της Ερμιονίδας που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι εθελοντές διασώστες. Υπεύθυνος του προγράμματος ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Μαχαίρας, συνταξιούχος Διευθυντής του Ε.Σ.Υ., συνεπικουρούμενος από την κα Αθανασία Σκοπελίτη, τον κ. Αθανάσιο Φασιλή και τον κ. Δαμιανό Νάκο, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εθελοντές διασώστες.
Σκοπός είναι, οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί, μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Για την άμεση υλοποίηση του προγράμματος, την εκπαίδευση σε πρώτες βοήθειες και την εκμάθηση της χρήσης των 8 φορητών απινιδωτών που χορηγήθηκαν σε φορείς και σωματεία της Ερμιονίδας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση, προς το Δήμο Ερμιονίδας, έντυπα ή ηλεκτρονικά.
Κατάθεση αιτήσεων μέχρι 15.04.2023
Πληροφορίες: Μ. Αντωνοπούλου, Κ. Κουρτέση
Τηλέφωνο: 2754360028, 2754360009
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ