Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα Στίβου στο Σωματείο «Δρύοπες Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας»

Σύμφωνα με το υπ΄αρ. πρωτ. 119748/29-03-2022 (ΑΔΑ: ΩΧΜΜ4653Π4-ΨΜΛ) έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), χορηγήθηκε ειδική αθλητική αναγνώριση στο αθλητικό σωματείο με Α.Φ.Μ. 997398682 και επωνυμία «Δρύοπες Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου και αριθμό μητρώου ΧΡ53 για το άθλημα του Στίβου.
Το Σωματείο μας, σεβόμενο και ακολουθώντας την κείμενη νομοθεσία, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για την οργάνωσή του. Το όλο εγχείρημα αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε ένα νεοσύστατο Σωματείο και ότι όλη η διαδικασία έγινε εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας που διάγουμε.
Με τον τρόπο αυτό, ακολουθώντας αργά αλλά σταθερά βήματα, μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παραδώσουμε στην τοπική κοινωνία ένα Αθλητικό Σωματείο που λειτουργεί νόμιμα, εύρυθμα και με ασφάλεια για τους αθλούμενους, αλλά και με διαφάνεια σε όσα ορίζει η πολιτεία για το κομμάτι του Αθλητισμού.             
Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ.
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κατσούλης Γρηγόριος                         Παλυβού Μαρία

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ