Εθελοντική Αιμοδοσία από το Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης

Αγαπημένοι φίλοι, εθελοντές αιμοδότες
Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες από 9:30 έως 17:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Ερμιόνης θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη Αιμοδοσία από το Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.
Λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, η αιμοληψία είναι ημερήσια και η προσέλευση γίνεται με ραντεβού, ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό.
Παρακαλούμε θερμά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης μονάδων αίματος, να δώσουν και τώρα, για άλλη μια φορά το «παρών». Σας περιμένουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για να δώσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.
Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες. Διαδώστε στον κύκλο σας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Δίνουμε μερικά λεπτά από τον χρόνο μας και σώζουμε ζωές.
Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης της COVID-19.
Σας περιμένουμε.
Το ΔΣ του ΜΣΕ
Τηλέφωνο για ραντεβού 6934807634
Μαρία Αντωνοπούλου

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άργους Εθελοντική Αιμοδοσία Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 9:30 πμ με 5:00 μμ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Γίνε και εσύ εθελοντής Αιμοδότης H Αιμοδοσία είναι Ανώδυνη είναι Ακίνδυνη Σώζει Ζωές προσέλευση θα γίνεται με ραντεβού, ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό Τηλέφωνο για ραντεβού Μαρία Αντωνοπούλου κιν. 6934807634"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ