Εβελίνα Παπούλια: Θέλω να μετακομίσω και να περνώ περισσότερο καιρό στην Ερμιόνη!

H Εβελίνα Παπούλια έκανε ποδαρικό στο πρώτο «Ενώπιος Ενωπίω» της σεζόν

και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση που έχει με την πίστη και τον Θεό.

«Η σχέση μου με τον Θεό είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω πάρα πολύ. Έχω πίστη ότι θα συμβούν τα καλύτερα. Ό,τι δυσκολία έχει έρθει στη ζωή μου την έχω ξεπεράσει γιατί έχω πίστη. Δε με φοβίζει ο θάνατος. Με στεναχωρεί η απώλεια γιατί μου λείπει ο άνθρωπος, που δε τον βλέπω, μου λείπει η επαφή. Δε πιστεύω όμως ότι υπάρχει στην πραγματικότητα θάνατος, έτσι όπως τον αντιμετωπίζουμε. Ας πούμε εγώ είμαι συνέχεια του πατέρα μου».

Για την πολιτική είπε πως δεν έχει καμία επαφή, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει απωθημένα είπε: «Απωθημένα δεν έχω. Ό,τι βάζω στο μυαλό μου το κάνω».

«Θέλω να ταξιδέψω, θέλω να μετακομίσω και να περνώ περισσότερο καιρό στην Ερμιόνη με τον άντρα μου».

Για την τωρινή της σχέση 

«Τώρα είμαι υπέροχα. Μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι είναι η πιο σημαντική σχέση στη ζωή μου. Ήμασταν παιδικοί φίλοι από μωρά, η μαμά μου με τη μαμά του παιδικές φίλες από την Ερμιόνη. Είχαμε αραιά και που επαφή, αν ερχόταν να δει καμιά παράσταση, δεν είχαμε σχέση στενή, ήμουν με την αδελφή του κολλητή. Δεν ξέρουμε πώς προέκυψε, βασικά συνέβη σε μια πολύ κομβική στιγμή της ζωής μου. Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, με πήρε ο Σταύρος τηλέφωνο και αρχίσαμε να μιλάμε. Μου είπε ότι χρειαστείς, εμείς οικογενειακά σε στηρίζουμε και με έπαιρνε τηλέφωνο να δει πώς είμαι…. Πέρασε όμως μεγάλο διάστημα για να μπούμε στη σχέση, γιατί ήταν δύσκολο και για εκείνον και για εμένα, ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Όταν νιώσαμε σίγουροι μέσα μας για κάποια πράγματα, ξαφνικά συνέβη».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ