Δώρα Γκιώνη: «Με ευθύνη και αγάπη για την Ερμιονίδα, συμπορεύομαι με τον Τάσο Λάμπρου»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Είμαι η Γκιώνη Θεοδώρα του Κωνσταντίνου υποψήφια με την Νέα δημοτική παράταξη «Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα».
Aγαπητοί μου συμπολίτες, πήρα την απόφαση να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, ως Κρανιδιώτισσα γέννημα θρέμμα και θέλοντας να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ευημερία των συμπολιτών μου.
Υπηρέτησα στην Εμπορική Τράπεζα Κρανιδίου επί μία δεκαετία και κατόπιν στην Αθήνα με Ήθος Σεβασμό και Αξιοπρέπεια. Είμαι πτυχιούχος Εμπορικών Επιστημών, φοιτήτρια του ΕΑΠ στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, κάτοχος διπλώματος Τουριστικών Επιχειρήσεων και από το 2012, που ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου, είμαι ενεργό Μέλος με Αποστολές και καλύψεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η αγάπη μου για προσφορά στο Συνάνθρωπο και η εθελοντική μου δράση είναι η κινητήρια δύναμη για αυτή μου την απόφαση, διατίθεμαι να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς δραστηριότητας προσφέροντας ενεργά τις υπηρεσίες μου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των Συμπολιτών μας.
Οι ανησυχίες μου Εν έτει 2023 με τις ραγδαίες εξελίξεις που ακούμε όλοι, Άυλο Χρήμα, Τεχνητή Νοημοσύνη, Παγκοσμιοποίηση, 4η Βιομηχανική Επανάσταση, Κλιματική αλλαγή, πως βλέπουμε το μέλλον αυτής τις περιοχής και της διαβίωσης μας εδώ, όταν δεν έχουμε το κυριότερο αγαθό.
Πιστεύω πρέπει να τρέξουμε, τα γεγονότα θα μας προσπεράσουν και εμείς θα είμαστε πάλι πίσω, να περιμένουμε το καλοκαίρι με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να δώσουμε μια ώθηση στην Ερμιονίδα όχι των λίγων αλλά των πολλών. Είμαι υπέρ της ανάπτυξης, είμαι υπέρ της αλλαγής, είμαι υπέρ του εκσυγχρονισμού, είμαι υπέρ για ότι καλύτερο, είμαι υπέρ της δια βίου μάθησης, είμαι υπέρ του ανιδιοτελούς εθελοντισμού, όμως είμαι κατά της στασιμότητας, των χαμένων υποθέσεων, του χαμένου χρόνου και τις ιδιοτέλειας. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για ότι γίνεται και ότι δε γίνεται στην Ερμιονίδα, οι ευθύνες μοιράζονται και στους διοικούντες και στους διοικούμενους.
Σας καλώ να σκεφτείτε με σύνεση.
Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την Ερμιονίδα συμπορεύομαι με τη Νέα δημοτική παράταξη «Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αναστάσιο Λάμπρου. Βασική δομή της παράταξη μας είναι οι Αρετές των Στελεχών της και όχι τα συμφέροντα των λίγων.
Έχουμε κοινό στόχο την ανάδειξη της ποιότητας ζωής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των Συνδημοτών μας.
Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση σας και σας καλώ από πλευράς μου να ενταχθείτε ως Πολίτες στην Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα χωρίς μικροπολιτικές και σκοπιμότητες.
Δώρα Γκιώνη
Υποψήφια Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ