Δύο πανελλήνια μετάλλια κατέκτησε ο Βαγγέλης Γουζούασης από την Ερμιονίδα

Δύο μετάλλια κατέκτησε ο Βαγγέλης Γουζούασης από την Ερμιονίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που διεξήχθη στις 10-14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Εξαιρετικά ήταν για τον σύλλογό ΑΣ Ήφαιστος τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου.
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία F54 στο ακόντιο και τερμάτισε στην 4η θέση. Είναι μια εξαιρετική επίδοση για τον Κανελλόπουλο που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του.

Επίσης, ο αθλητής Βαγγέλης Γουζούασης αγωνίστηκε στις κατηγορίες F55 στο ακόντιο και στη σφαίρα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γουζούαση για την εξαιρετική του επίδοση, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα και το ασημένιο μετάλλιο στο ακόντιο.
Η διοργάνωση ήταν θαυμάσια και σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ, τόσο πανελλήνια όσο και ευρωπαϊκά. Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του Α.Σ. Ήφαιστος αναδεικνύουν την προσφορά του συλλόγου στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ