Δύο νέα 5αστερα ξενοδοχεία στην Αργολική Ριβιέρα

Εγκρίθηκαν επιχορηγήσεις για δυο νέα 5άστερα ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για την ίδρυση δυο ξενοδοχείων 5 αστέρων στο Πόρτο Χέλι του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα.
Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης JK ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 36 δωματίων των 72 κλινών στο Πόρτο Χέλι της Ερμιονίδας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.803.885 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.746.903 ευρώ.
Επίσης, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης STD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 40 δωματίων των 80 κλινών στη θέση Σορόθι στο Πόρτο Χέλι της Ερμιονίδας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.668.894,58 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.668.894,58 ευρώ.
Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε προγενέστερο χρόνο και δημοσιοποιούνται σήμερα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ