Δωρεά υλικού από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου

Στο Ναυπλιο, στις 7 Δεκεμβρίου 2021, στην αποθήκη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Παναγιώτης Νίκας παρέδωσε, στο Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σημαντικά υλικά και εξοπλισμό (γεννήτρια, αντλία υδάτων, ασυρμάτους, φακούς, κράνη, εργαλεία και γαλότσες).
Τα υλικά δόθηκαν ως προσφορά για τη συνδρομή των Εθελοντών του Π.Τ. Ναυπλίου στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και ως αρωγή στο έργο τους.
Επίσης, ο κ. Νίκας εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι συμπαραστάτης και να προσφέρει απαιτούμενα υλικά για τις δράσεις των Εθελοντών του Π.Τ. Ναυπλίου, προς όφελος των συμπολιτών της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας.
Το υλικό, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής, παρέλαβε η Πρόεδρος του Π.Τ. Ναυπλίου, κ. Ιωάννα Δαρσακλή, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Νίκα για την πολύτιμη προσφορά του.
Στην παραλαβή του υλικού παρέστησαν επίσης οι Σαμαρείτες κ. Δημήτρης Στεφάνου και κ. Σπυρίδων Γαβριελάτος, εκπροσωπώντας όλους τους εθελοντές του Τμήματος.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ