Δωρεάν προληπτικός έλεγχος γυναικών στην Ύδρα

Οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου 2022

H Αντιδήμαρχος Ύδρας Μαίρη Κάτσικα ενημερώνει ότι ο Δήμος ξεκινά δράση Δωρεάν Προληπτικών Εξετάσεων για τις γυναίκες (ψηλάφηση μαστού, έλεγχος μαστογραφίας, παραπομπή για διαγνωστικό έλεγχο, συνταγογραφία διαγνωστικών εξετάσεων, εκπαίδευση στην αυτοεξέταση μαστού και γυναικολογικό έλεγχο).
Ο Δήμος Ύδρας στο πλαίσιο της συνεχούς παροχής Κοινωνικών Υπηρεσίων στους δημότες του και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας του Κερατσινίου, ξεκινά δράση Δωρεάν Προληπτικών Εξετάσεων (ψηλάφηση μαστού, έλεγχος μαστογραφίας, παραπομπή για διαγνωστικό έλεγχο, συνταγογραφία διαγνωστικών εξετάσεων, εκπαίδευση στην αυτοεξέταση μαστού και γυναικολογικό έλεγχο).
Με την πεποίθηση ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ, ο Δήμος Ύδρας προσκαλεί τις συνδημότισσές του να κάνουν αυτές τις εξετάσεις, γιατί με τους προληπτικούς ελέγχους και την έγκαιρη διάγνωση Σώζονται Ζωές.
Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 από τις 13:00 έως και τις 18:00 και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 από τις 8:30 έως τις 12:30 στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ύδρας.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6981952666 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ