Διεθνής Αγώνας θαλάσσιου σκι στη λιμνοθάλασσα Βερβερόντα

Στις 2-3 Οκτωβρίου 2021 διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Πορτοχελίου,

υπό την αιγίδα της Διεθνούς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, ο Διεθνής Αγώνας ”VERVERONDA SLALOM CUP 2021”.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Θαλασσίου Σκι στη λιμνοθάλασσα Βερβερόντα, στο πανέμορφο Πορτοχέλι.

Στον αγώνα αυτό, θα λάβουν μέρος αθλητές από όλο τον κόσμο με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, οι οποίοι θα επιδοθούν με αξιώσεις για την βελτίωση των ρεκόρ τους, αναδεικνύοντας συναρπαστικές πτυχές του αθλήματος. Ο αγώνας περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες με σκιέρ από 6 ως 76 ετών, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την ιδιαιτερότητα αλλά και την ύπαρξη ανά τον κόσμο φανατικών θαυμαστών του θαλάσσιου σκι.

Ιδιοκτήτες της σχολής είναι θρυλικός προπονητής θαλασσίου σκι Δημήτρης Κουρούνης, με τη γυναίκα του και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στη κατηγορία seniors Πατρικία Κουρούνη, και ένας εκ των κορυφαίων σλαλομίστων, διάδοχος της φημισμένης σχολής αγωνιστικού σκι στη Βερβερόντα Δημήτρης Φραντζής.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ