Διαρροή – Spoiler για το Survivor 13-05: Σκάει και 3η βόμβα! Αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος

Survivor spoiler: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η παραγωγή του ριάλιτι μετά τις αποχωρήσεις του Τζέιμς και του Νίκου, αφού ενδέχεται να αποχωρήσει και ο Τριαντάφυλλος!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor Spoiler 13/05: Ο Νίκος είναι ήδη στο ξενοδοχείο – Επιστρέφουν μαζί με τον Τζέιμς στην Ελλάδα!

Πανικός επικρατεί στην παραγωγή του Survivor τις τελευταίες ώρες. Η απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι έχει κάνει έξαλλους αρκετούς παίκτες και ήταν και ο κύριος λόγος που αποχώρησαν ο Τζέιμς και ο Νίκος! Την αποχώρηση του πρώτου την είδαμε την Τρίτη ενώ του δεύτερου αναμένεται να την δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής!

Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα που λένε… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spoilers.gr και ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι και όσα είδαμε χτες μόνο τυχαία δεν ήταν. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, μετά το τέλος του αγωνίσματος, βγήκε δημόσια και είπε πως θέλει να αποχωρήσει, πιέζοντας με τον τρόπο την παραγωγή να το δεχτεί!

Το γεγονός πως δεν φέρνει νίκες αλλά… πέναλτι στην ομάδα του αφού δεν αγωνίζεται καν είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου και τον ρίχνει ψυχολογικά! Ή τουλάχιστον έτσι μας το “πασάρει”. Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει τις προθέσεις του εδώ και περισσότερο από ένα μήνα αφού η απόφασή του να μην αγωνίζεται δεν έχει να κάνει με τους συμπαίκτες αλλά με την παραγωγή.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor Spoiler 13/05: Ο Νίκος είναι ήδη στο ξενοδοχείο – Επιστρέφουν μαζί με τον Τζέιμς στην Ελλάδα!

Survivor spoiler 13/05: Σκάει και 3η βόμβα! Αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος;

Πληροφορίες του spoilers.gr αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος έχει θέσει την παραίτησή του στην παραγωγή πάνω από δύο φορές το τελευταίο διάστημα αλλά συνέχεια καταφέρνουν και τον φέρνουν τούμπα! Με την απόφασή του να μην αγωνίζεται θέλει να κάνει την παραγωγή να τον… διώξει από μόνη της, ώστε να χρεωθεί η αποχώρησή του ως τραυματισμός και να μην χάσει χρήματα, που ενδεχομένως να έχανε σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor Spoiler 13/05: Ο Νίκος είναι ήδη στο ξενοδοχείο – Επιστρέφουν μαζί με τον Τζέιμς στην Ελλάδα!

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος το θέλει πολύ. Το θέλει καιρό και το γεγονός πως δεν κερδίζουν έπαθλα επικοινωνίας για να πάρει μηνύματα από την οικογένειά του τον ρίχνουν ακόμα περισσότερο! Ενδεχομένως η παραγωγή να μας παρουσιάσει σαν φυσιολογική αποχώρηση του Τριαντάφυλλου την επόμενη εβδομάδα, όμως θεωρείται δεδομένο πως το Survivor και για τον Τριαντάφυλλο έχει τελειώσει! Καταλαβαίνετε και εσείς πως τρίτη σερί οικειοθελής αποχώρηση θα είναι ένα γερό χτύπημα στην παραγωγή και ενδεχομένως να το παρουσιάσουν αλλιώς.

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του πάντως κάνει το παν για να… ξενερώσει η παραγωγή και να το πάρει απόφαση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ