Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας – Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, σας ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.
Στόχος της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής εκπαίδευσης και παιδείας, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της συλλογικότητας, της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.
Η ανανεωμένη Φιλαρμονική του Δήμου μας στην προσπάθειά της να συνεχίσει την πορεία και την διαδρομή της στους μουσικούς δρόμους, περιμένει να υποδεχθεί τα νέα της μέλη. Για τη συμμετοχή στο σώμα της Φιλαρμονικής απαιτείται μόνο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ηλικία από 7 ετών και άνω, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.
Στη Δημοτική Φιλαρμονική διδάσκονται ΔΩΡΕΑΝ : Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Ευφώνιο, Αλτικόρνο, Τρομπόνι, Τούμπα και Κρουστά Μπάντας, καθώς και μαθήματα μουσικής θεωρίας. Τα μουσικά όργανα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Δήμο.
Υποχρέωση όλων των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας (λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.).
Σας ενημερώνουμε ότι, για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID – 19, όπως αυτά καθορίζονται για όλες τις Δομές Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης της χώρας μας.
Τα μαθήματα και οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, πρωινές και απογευματινές ώρες στο κτήριο «Θούθουλα» στο Κρανίδι (πρώην Δημοτική Βιβλιοθήκη). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής : κ. Γάσπαρης Μαμμάς, τηλέφωνο : 6938430734.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π.
Παναγιώτης Μέξης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ