Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας


Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στη Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας
Η ανανεωμένη Φιλαρμονική που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις εμφανίσεις της, περιμένει να υποδεχθεί τα νέα της μέλη για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.
Η Φιλαρμονική παρέχει ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία καθώς και το μουσικό όργανο της επιλογής των διδασκόμενων, οι οποίοι μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα μουσικά όργανα: Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Ευφώνιο, Αλτικόρνο, Τρομπόνι, Τούμπα και Κρουστά, ενώ ταυτόχρονα παρέχονται μαθήματα μουσικής θεωρίας.
Η μοναδική υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας, δηλαδή στις λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κ.ό.κ.
Για την εγγραφή στο σώμα της Φιλαρμονικής δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις, ενώ η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία των μαθητών είναι τα 8 έτη. Ανώτατο ηλικιακό όριο δεν υπάρχει.
Τα μαθήματα για το νέο μαθητικό έτος θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.
Μαθήματα και πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, πρωινές και απογευματινές ώρες στο κτήριο «Θούθουλα» στο Κρανίδι (πρώην Δημοτική Βιβλιοθήκη).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής, Γάσπαρη Μαμμά στο τηλέφωνο: 6938430734.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π.
Παναγιώτης Μέξης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ