Δημοσιογραφικό ταξίδι γαστρονομικού ενδιαφέροντος του Γερμανικού Ε.Ο.Τ. – Στους προορισμούς η Ερμιόνη

 Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ( 03-07/10/21), δημοσιογραφικό ταξίδι γαστρονομικού ενδιαφέροντος,

με τη συμμετοχή του γνωστού Γερμανού σεφ, κου Johann Lafer, το οποίο συνεχίστηκε σε Όλυμπο, Βόλο, Αθήνα και  Ερμιόνη.

Στο δημοσιογραφικό ταξίδι γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που υποστήριξε  η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, συμμετείχε και η συντάκτρια του γαστρονομικού περιοδικού «LaferMagazin», που εκδίδεται 4 φορές ετησίως σε 120.000 αντίτυπα (και online με συνδρομή), με γαστρονομικά ταξιδιωτικά θέματα, συναρπαστικό φωτογραφικό υλικό και εξαιρετικές εποχιακές συνταγές, τις οποίες σχολιάζει ο ίδιος ο σεφ.

Ο Γερμανός σεφ Johann Lafer και η ομάδα επισκέφθηκε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως Θεσσαλονίκη, Όλυμπο, Βόλο, Αθήνα και  Ερμιόνη. Με επιλεγμένα από τον ίδιο τον σεφ ποιοτικά, ελληνικά προϊόντα μαγείρεψαν ιδιαίτερες τοπικές συνταγές. Σκοπός του ταξιδιού είναι η δημοσίευση  πολυσέλιδου αφιερώματος στο «LaferMagazin», με στόχο την προβολή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και συνταγών αλλά και με αναφορές στους επιλεγμένους επισκεπτόμενους προορισμούς.

Ο Γερμανός σεφ με την ομάδα του αναχώρησαν με ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και υποσχέθηκαν να επανέλθουν στην χώρα μας, ακολουθώντας νέα γαστρονομικά μονοπάτια.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ