Δημήτρης, Νεκτάριος & Έκτορας Καλοσκάμης από τις Σπέτσες, τα νέα αποκτήματα του «Τριφυλλιού»

Η ιστορία του πρώτου έγινε ευρέως γνωστή, όταν την 1η Ιουλίου 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Είναι «8-10άρι», βασικό στέλεχος της εθνικής Κ17 και θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το κορυφαίο project των ακαδημιών του «Τριφυλλιού». Η οικογένειά του έμενε μόνιμα στις Σπέτσες, όπου ο πατέρας Μηνάς διατηρεί εστιατόριο. Όμως το ταλέντο του Δημήτρη είχε ως αποτέλεσμα την οικογενειακή μετακόμιση!

Το 2017 ανάμεσα σε αρκετούς ενδιαφερόμενους, ο Καλοσκάμης προτίμησε τον Παναθηναϊκό. Την ίδια περίοδο πέρασε δοκιμαστικά ο μικρότερος αδελφός του, Νεκτάριος (2007) και επελέγη για την Κ11 και σήμερα είναι ο βασικός σέντερ μπακ της Κ15. Το δίλημμα ήταν μεγάλο. Όσο τα παιδιά έπαιζαν στον ΑΟ Σπετσών η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, παρά τις εβδομαδιαίες «εκδρομές» στην Αθήνα, για να αγωνίζονται και στην (τότε) ακαδημία της Άρσεναλ στο Χαλάνδρι.

Καλοσκάμης

Εκεί το μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η μητέρα, Βιβή, που δέχτηκε να μείνει πίσω στις Σπέτσες με τον μικρότερο γιο της οικογένειας, τον Έκτορα, ενώ οι δύο μεγαλύτεροι θα έμεναν πλέον μόνιμα με τον πατέρα στην Αθήνα. Δύο χρόνια κράτησε αυτή η κατάσταση μέχρι που το 2019 ο αριστεροπόδαρος Έκτορας (2010) επελέγη για την Κ10 του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια επανενώθηκε και η καθημερινότητα πλέον περιλαμβάνει πολύ… ποδόσφαιρο, Παιανία, Κορωπί!

Γιώργος Μανταίος

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ