Δηλώσεις – Αναγγελίες Ζημιάς Παγετού στην Ερμιονίδα

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι αγρότες παραγωγοί, που οι καλλιέργειές τους επλήγησαν από τον παγετό της 25-01-2022 στις Κοινότητες ΕρμιόνηςΘερμησίας και Ηλιοκάστρου, του Δήμου Ερμιονίδας, για τις καλλιέργειες Εσπεριδοειδών και  Χειμερινών Κηπευτικών, πως μπορούν να υποβάλλουν Δηλώσεις – Αναγγελίες Ζημιάς Παγετού,
έως και την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022, στο Δημοτικό Κατάστημα Ερμιόνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α.
Οι καλλιέργειες των εσπεριδοειδών που βρίσκονται εντός των ημερομηνιών κάλυψης και μπορούν να δηλωθούν είναι :
Α. Πορτοκάλια,
Β. Μανταρίνια: Όλα – εκτός από Σατσούμα και πρώιμους κλώνους της Κλημεντίνης
Γ. Τα διάφορα: Γκρέιπφρουτ, Κουμ Κουάτ, Περγαμόντα, Νεράτζια & Φράππες
Δ. Λεμόνια
Οι παραγωγοί θα πρέπει να γνωρίζουν (από το ΟΣΔΕ τους), ποια αγροτεμάχια  θα δηλώσουν καθώς και τον Τραπεζικό λογαριασμό τους.
Η τιμή ανά δέντρο είναι 0.10 λεπτά του ευρώ.
Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Τις πληροφορίες τις πήραμε από την ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας. Με το τελευταίο, περί τιμής, τι εννοεί, άραγε, ο ποιητής; Θα πληρώσουν τόσα οι αγρότες για να… εκτιμηθούν ή τόσα θα πάρουν αν πάθανε ζημιά; Αν ισχύει το δεύτερο, θα προτείναμε μόλις χοντροκονομηθούν, να σπεύσουν να τα επενδύσουν σε οικόπεδα στον Άγιο Αιμιλιανό! Αν ισχύει το πρώτο, πάλι ντροπής πράγματα είναι!
Προβληματισμός: Όσοι έχουν κτήματα σε Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Κοιλάδα, Φούρνους και Δίδυμα και πάθανε ζημιά δεν αποζημιώνονται;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ