Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για ασυμπτωματικά κρούσματα Cocid-19 αύριο, Τρίτη στις Σπέτσες

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Σπετσών προγραμματίζουν δειγματοληπτικούς ελέγχους προκειμένου να εντοπιστούν τα ασυμπτωματικά κρούσματα μεταξύ των συμπολιτών μας.

Αύριο, Τρίτη 6 Απριλίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον χώρο έμπροσθεν του ζαχαροπλαστείου ΠΟΛΙΤΗΣ και την καφετέρια ALDEBARAN, για το ευρύ κοινό, από τις 09:00-15:00.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται με rapid tests από το πενταμελές επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ. Στόχος είναι ο περιορισμός της διασποράς της νόσου και η άμεση ιατρική παρέμβαση.

Ο Δήμος Σπετσών ευχαριστεί θερμά την καφετέρια ALDEBARAN για την παραχώρηση του στεγάστρου έμπροσθεν του καταστήματος, την καφετέρια ΡΟΥΣΣΟΣ για την προσφορά των πρωινών γευμάτων του προσωπικού του Ε.Ο.Δ.Υ και τη Ν.Ε ΜΠΟΥΦΗΣ για τη δωρεάν μεταφορά του προσωπικού του Ε.Ο.Δ.Υ στο νησί μας.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της σημερινής διαδικασίας εξέτασης των rapid tests αντιγόνου, σας ενημερώνουμε πως διενεργήθηκαν 40 rapid tests αντιγόνου και βρέθηκε 1 test θετικό στον COVID-19.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Εκ του Δήμου Σπετσών

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ TI ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΦΟΡΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ MYTH ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ