Δήμος Ύδρας: Συνεχίζεται το πρόγραμμα στειρώσεων & ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με την κτηνίατρο κα. Αργυρή Κοτζαμπασάκη και την κτηνιατρική της ομάδα «ΑNIMED»

συνεχίζει το πρόγραμμα στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων το διάστημα 27/5/2021 έως και τις 30 /5/2021 στα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα περιλαμβάνει :

Ωοθηκυστερεκτομή/ορχεκτομή αντίστοιχα, σήμανση ηλεκτρονική, αποπαρασίτωση και θεραπείες κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Για τη στήριξη στο τόσο δύσκολο έργο που συντελείται και αφορά την ευζωία των αδέσποτων, ζητούμε την συμπαράσταση και την εθελοντική συμμετοχή όλων των δημοτών του Νησιού μας. Η βοήθεια αυτή έχει να κάνει κυρίως με την μεταφορά των αδέσποτων ζώων που οι συμπολίτες μας τυχόν φροντίζουν στις γειτονιές τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της κτηνιάτρου θα καταστεί δυνατή και η εξέταση ιδιόκτητων ζώων συντροφιάς (ύστερα από σχετικό ραντεβού ώστε να ενημερωθούν για το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών).

Στο πλαίσιο προστασίας κατά της πανδημίας, όλες οι επισκέψεις στον εν λόγω χώρο θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στο κάτωθι τηλέφωνο: 6945482003

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής στην μείωση των αδέσποτων γατών στο Νησί μας. Παρόμοιες δράσεις θα ενταθούν στο μέλλον με στόχο την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Εκ του Δήμου Ύδρας

Μπορεί να είναι εικόνα γάτα και κείμενο που λέει "27-30.05.21 Πρόγραμμα Στείρωσης Υδρας Δήμου ραντεβού Κλείστε το 6945482003 έγκαιρα έγκαιραστο στο σας"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ