Δήμαρχος & Αντιδήμαρχος Ύδρας θετικοί στον κορωνοϊό – Κλειστός ο Δήμος μέχρι την Πέμπτη

Όπως ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα Ύδρας Πολιτεία, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κουκουδάκης και ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Ιωάννης Μπελεγρής βρέθηκαν – όπως ανακοίνωσαν –  θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι οποίοι, δήλωσαν σχετικά:

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης:
«Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω ότι βρέθηκα σήμερα (12/03/2021) θετικός σε rapid test για την ανίχνευση του αντιγόνου του ιού Covid 19. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Διενεργήθηκε σήμερα στον Δήμο μας εκτεταμένη ιχνηλάτηση σε όλο το προσωπικό. Ευτυχώς όλα τα test ήταν αρνητικά. Συστήνω σε όλους αυτούς που το τελευταία διάστημα ήρθαν σε στενή επαφή μαζί μου να κάνουν το σχετικό test. Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες μου για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Δήμου μας».

Ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής:
«Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνω ότι σήμερα βρέθηκα θετικός στο κορωνοϊό… Όποιος έχει έρθει σε επαφή μαζί μου το τελευταίο διάστημα παρακαλώ να μεταβεί άμεσα να κάνει TEST για τον κορονοϊό!! Σας ευχαριστώ!!»

Νεότερη ανάρτηση του Δημάρχου, την Καθαρά Δευτέρα, έχει ως εξής:

«Οφείλω σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ανεξάντλητο ενδιαφέρον σας για την πορεία της Υγείας μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στα τηλεφωνήματα σας. Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζω ήπια συμπτώματα της ασθένειας. Για προληπτικούς λόγους τα γραφεία του Δήμου μας, στα οποία πραγματοποιήθηκε και σχολαστική απολύμανση, δεν θα λειτουργήσουν μέχρι την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021. Για οποιοδήποτε θέμα  παρακαλώ επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες του Δήμου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κάτωθι διεύθυνση: ydra@ydra.gov.gr. Καλή Σαρακοστή σε όλους με υγεία!».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ