Δήλωση Τάσου Λάμπρου, κριτική & Ίδρυση Νέας Δημοτικής Παράταξης

Αγαπητοί Συνδημότες- Συνδημότισσες
Eδώ και ένα χρόνο, από τη στιγμή που ενημερώθηκα για τη σκέψη και τη πρόθεση της διοίκησης του Δήμου σχετικά με την αντικατάσταση του Δημοτικού Φωτισμού με την μεθοδολογία της χορήγησης ενός υπέρογκου και καταχρηστικού δανείου ύψους άνω των 2.350.000 ευρώ είχα κατηγορηματικά αρνητική και ξεκάθαρη θέση. Με πολλά δημοσιεύματα επί του ζητήματος από τον Μάρτιο του 2021.
Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, δύο φίλοι, συνεργάτες μέλη της Παράταξης μας (Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας) σαφώς επηρεασμένοι από τις «Σειρήνες» της Διοίκησης του Δήμου δυστυχώς υπερψήφισαν την εισήγηση – αναγκαιότητα του παράλογου δανεισμού. Με αυτήν την απόφαση τους, με αυτή την ψήφο και την μοιραία επιλογή τους για λόγους ηθικούς, δεοντολογικούς, πολιτικούς και καθαρά αυτοδιοικητικούς δεν μπορούν εφεξής να θεωρούνται ως μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας μας, ως στελέχη της Δημοτικής μας Παράταξης.
Εύχομαι ωστόσο, γρήγορα να αντιληφθούν το λάθος τους ώστε να αναθεωρήσουν την επιλογή τους, να «θεραπεύσουν» συνειδητά το συγκεκριμένο γεγονός.
Ασφαλώς και απαιτείται  γενναιότητα για να υπηρετούμε πάντα την Αλήθεια αλλά και να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ
Απέχουμε είκοσι μήνες από τι Δημοτικές Εκλογές του 2023, οι οποίες θα διεξαχθούν με ένα νέο εκλογικό Σύστημα αυτό της Ενισχυμένης Αναλογικής. Από σήμερα, αναλαμβάνω μια ουσιαστική  Αυτοδιοικητική πρωτοβουλία: Την ίδρυση μιας νέας Ενιαίας, Ισχυρής, Δημοτικής Παράταξης με αυτοσκοπό να ενώσει Σημαντικές Αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας, του Δήμου Ερμιονίδας.
Δεσμεύομαι ότι με την πολύχρονη εμπειρία μου και την γνώση μου θα εγγυηθώ την απρόσκοπτη  δημοκρατική της πορεία,  η οποία θα δώσει την δυνατότητα σε όλους τους δημότες να εκφράζουν ένα νέο όραμα για την ουσιαστική αναβάθμιση της τοπικής μας  Κοινωνίας.
Προσκαλώ αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν υπηρετήσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενεργούς και προβληματισμένους δημότες, ομάδες πολιτών με κοινωνικές ευαισθησίες και όλους εσάς που επιθυμείτε μια πραγματικά Συμμετοχική Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Επιτέλους ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το δήμο, να υπηρετούμε το ΕΜΕΙΣ και Όχι το ΕΓΩ.
► Η νέα Δημοτική Παράταξη  οφείλει να στοχεύει σε ένα νέο ήθος και ύφος περί της αντίληψης της Δημοτικής Εξουσίας.
► Σε ένα ατόφιο Συμμετοχικό και Δημοκρατικό Μοντέλο Δημοτικής Διοίκησης.
► Να πρεσβεύει, αδέσμευτη, τις μεγάλες ,ριζικές αλλαγές που απαιτούνται στην δομή της διοίκησης του δήμου μας.
Στην επιτάχυνση του Δημοτικού Έργου με την ενεργοποίηση  όλων των Δημοτών που μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά προς αυτή την κοινή κατεύθυνση.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
ΤΑΣΟΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ