Δήλωση Λάμπρου για την επάνοδο των δια ζώσης συνεδριάσεων των Συμβουλίων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τέρμα τα ψέματα, οι συνεδριάσεις των Συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επανέρχονται ξανά όλες δια ζώσης.
Aφήνουμε την εποχή της Πανδημίας, των συνεδριάσεων δι’ αλληλογραφίας, των συνεδριάσεων εξ αποστάσεως. Επανερχόμαστε στην πλήρη κανονικότητα της λειτουργίας τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των Διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών επιχειρήσεων και των Νομικών προσώπων.
Αυτή η περίοδος που διανύσαμε πρέπει να αξιολογηθεί με τα θετικά της και τα αρνητικά της σημεία στην λειτουργία του Κράτους αλλά και στην λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το ζητούμενο είναι ένα η πολύπλευρη ενημέρωση των Δημοτών, των πολιτών για τις Δημοτικές υποθέσεις και η Διαφάνεια παντού και για πάντα.
Θα επαναλάβω την Πάγια θέση μου να χρησιμοποιηθεί η νέα τεχνολογία και να προβάλλονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου στους Δημότες μέσω Διαδικτύου, ανοικτές συνεδριάσεις με γνώμονα την ενημέρωση των Δημοτών μας.
Ο ενημερωμένος πολίτης συμμετέχει ενεργά, γίνεται κοινωνός των τοπικών υποθέσεων.
Χαιρετίζουμε την νέα κανονικότητα! Τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για την ουσιαστική αναβάθμιση των Συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ