Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης του Περιφερειακού Σύμβουλου Αναστάσιου Γανώση

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη, έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης:

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην παράταξη μου Νέα Πελοπόννησος δεν έχω άλλη επιλογή από το να ανεξαρτητοποιηθώ σαν σύμβουλος στο περιφερειακό συμβούλιο.

Από την αρχή της θητείας μας και σε πολλές διαπαραταξιακές συναντήσεις είχα ζητήσει να αφήσουμε πίσω μας το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 που μας πόνεσε όλους, προχωρώντας με ρεαλισμό στα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώθηκαν για την Πελοπόννησο, ασκώντας μια σύγχρονη πολιτική αντιπολίτευσης και συγκλήσεων.

 Δυστυχώς όμως , μετά από πολύ υπομονή και σεβασμό στην πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατουλη διαπιστώνω ότι δεν μπορούμε να συμπορευτούμε πλέον γιατί η παράταξη αδυνατεί να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην δομή και πολιτική της.

Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τις  αήθεις και ακραία μισαλλόδοξες επιθετικές ανακοινώσεις  κατά του συνάδελφου μου Βασίλη Σιδέρη.                                  

Οι ανακοινώσεις αυτές αποτελούν ύβρεις προς τον λαό της Αργολίδας και του αγώνα που μαζί καθημερινά δίναμε για την Νέα Πελοπόννησο σε ολόκληρο τον νομό, αποτελώντας για μένα την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ.                                

Ανεξάρτητος πλέον θα καταθέσω το δικό μου πολιτικό γίγνεσθαι στο περιφερειακό συμβούλιο και δεν πρόκειται να παραδώσω καμμία έδρα.                                  

Καλή συνέχεια στην παράταξη Νέα Πελοπόννησος.

Αναστάσιος Γ. Γανώσης                            

Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ