Γιώργος Γαβρήλος: «Η Αργολίδα φτωχαίνει και ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφίζεται»

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Αργολίδα δεν έδωσε καμία απάντηση στα συσσωρευμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, του κόσμου της μισθωτής εργασίας, των εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών.
Τα αναπτυξιακά ελλείμματα, που σχετίζονται με τις μεταφορές (οδικό δίκτυο, σιδηρόδρομος, θαλάσσιες μεταφορές), τη βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα (αρδευτικά έργα, μείωση του κόστους καλλιέργειας), τη στήριξη του κοινωνικού κράτους (νοσοκομεία, σχολεία), δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη.
Η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου Α7 με την Αργολίδα είναι ένα έργο που δεν υποτιμήθηκε από καμία κυβέρνηση, αλλά η ολοκλήρωσή του βαλτώνει για πολλά χρόνια στα γρανάζια της ελληνικής και ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας. Είναι βέβαιο ότι μια άλλη κυβέρνηση θα παραδώσει το έργο στους Αργολιδείς και αυτό πρέπει να γίνει με τους πλέον γρήγορους ρυθμούς.
Η Αργολίδα φτωχαίνει, αφού ο αγροτικός τομέας έχει εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (εμπαίζονται ακόμη για τα 300 € οι πληγέντες του παγετού), και ο πλούτος που χάνεται κάθε χρόνο δεν μπορεί να αναπληρωθεί από τη μεταποίηση και την παροχή υπηρεσιών. Ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο έχει ανάγκη η Αργολίδα, με έμφαση στη μείωση του κόστους καλλιέργειας του αργολικού κάμπου και στην αύξηση των εισοδημάτων των αγροτών – κτηνοτρόφων παραγωγών και του κόσμου της εργασίας.
Η αντιμετώπιση της ακρίβειας και του ιδιωτικού χρέους, η αύξηση μισθών και συντάξεων και η στήριξη και χρηματοδότηση των μικρών επιχειρήσεων είναι στις προτεραιότητες της νέας προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Τίποτα δεν έχει να περιμένει ο κόσμος της Αργολίδας από μια κυβέρνηση Μητσοτάκη, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών φίλων της.
Γιώργος Γαβρήλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ