Γιώργος Γαβρήλος: «Η Αργολίδα θα ξαναβρεί το δρόμο της και την ελπίδα της»

Η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, έφερε την ελπίδα στον κόσμο της Αργολίδας.
Μπροστά στα πολλαπλά αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τόσο στον εμπορικό όσο και στον αγροτικό κόσμο, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για μια άλλη πολιτική διακυβέρνησης δίνουν προοπτική και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.
Η ακρίβεια σε βασικά αγαθά, τα συσσωρευμένα χρέη σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας και ασφυξίας στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.
Μια άλλη πολιτική, με ρύθμιση χρεών, μείωση τιμών, αύξηση μισθών και ισχυρό κοινωνικό κράτος, είναι εφικτή.
Μια πολιτική προοδευτικής διακυβέρνησης, με στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της εμπορικότητας και της εξωστρέφειας.
Με νέο φορολογικό σύστημα, με αντιμετώπιση της ακρίβειας , με μείωση των λογαριασμών ενέργειας, με προστασία της επαγγελματικής στέγης.
Αυτή την πολιτική είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με τους εμπόρους, τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές της πόλης του Άργους και να πείσει ότι η ελπίδα και η ανάπτυξη μπορεί να ξαναέρθει στην Αργολίδα.
Γιώργος Γαβρήλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ