Γιάννης Μπούνος: «Όλη η Ελλάδα είναι ξανά γαλάζια, γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία»

Με πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με αυτοδύναμη την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όλη η Ελλάδα είναι ξανά γαλάζια, γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία.
Η νίκη δικαίωσε τις άοκνες προσπάθειές του προέδρου μας αλλά και όλων των κομματικών στελεχών που εργάστηκαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα.
Ο λαός εμπιστεύτηκε το κοινό όραμα μας για την καλύτερη Ελλάδα, δίνοντας την πιο ισχυρή εντολή να πάμε μπροστά, όλοι μαζί, και να βαδίσουμε στον δρόμο της εξέλιξης!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κομματικά στελέχη της Αργολίδας για τον άψογο τρόπο που προεκλογικά συνεργαστήκαμε, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη αυτής της συνεργασίας θα αποτελέσει μια διαχρονική, αναγκαία και ειλικρινής συνθήκη, ικανή να υπερπηδά διαφορές και να στέκεται μια γόνιμη και νικηφόρα σταθερά, για το καλό της Αργολίδας μας.
Ιωάννης Μπούνος
Υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας
με την Νέα Δημοκρατία
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ