Γιάννης Μπούνος: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία. Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. εγγυάται την Σταθερότητα, που αποτελεί την σημαντικότερη προϋπόθεση της ανάπτυξης.
Με αυτόν τον τρόπο μόνον θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές και θα συνεχίσουμε Δυναμικά, Τολμηρά, με Όραμα και με Εξωστρέφεια.
Αν όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποιος άλλος .., αν όχι ΤΩΡΑ, πότε ..
ΤΩΡΑ, που οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.
ΤΩΡΑ, που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε κάθε προσπάθεια να σταθεί δίπλα στους πιο αδύναμους.
ΤΩΡΑ, που οι νέοι άνθρωποι εκφράστηκαν μοναδικά, καταβαραθρώνοντας όσους επέμεναν στην ολική καταστροφολογία και σε ιδεοληψίες, στη μίζερη τοξικότητα και στις προσωπικές επιθέσεις.
ΤΩΡΑ, που σύγχρονες πολιτικές που άρχισαν να εφαρμόζονται, οδηγούν σε μια Ελληνική οικονομία Εξωστρεφή, με επενδύσεις και με αύξηση της εργασίας.
ΤΩΡΑ, που η Χώρα μας αφήνει πίσω προβλήματα και παθογένειες του παρελθόντος, ατενίζοντας το μέλλον με αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη αισιοδοξία.
ΤΩΡΑ, που στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, υπάρχει μόνο μια αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης: Ψηφίζουμε Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό και Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση.
Ψηφίζουμε Σταθερότητα, Όραμα και Ανάπτυξη.
Ψηφίζουμε αληθινή δημοκρατική πολιτική εκπροσώπηση.
Ψηφίζουμε την καλύτερη Ελλάδα.
Γιάννης Μπούνος
Υποψηφίος βουλευτής Αργολίδας
με την Νέα Δημοκρατία
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ