Γιάννης Μαργέτας: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας»

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μαργέτα

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της «Δυνατής Ερμιονίδας», δηλώνω ξεκάθαρα ότι σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας ή ανάρμοστης συμπεριφοράς από όπου και αν προέρχεται.
Ωστόσο, είναι λυπηρή η πολιτικοποίηση τέτοιου είδους συμβάντων, όταν μάλιστα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και ενδεχομένως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των καταθέσεων από όλους τους εμπλεκόμενους.
Το ήθος μας, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς τον Άνθρωπο μας χαρακτηρίζουν και όλοι γνωρίζουν ότι παρόμοιες προσπάθειες ταύτισής μας, με τέτοιου είδους συμβάντα, πέφτουν στο κενό, διότι δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μας και τις αρχές μας.
Είναι προφανές ότι ο κ. Γεωργόπουλος αγνοεί την έννοια της ατομικής ευθύνης και να θυμάται, γιατί οι πολίτες θυμούνται, ότι ο ίδιος είχε συνοδοιπόρο στις προηγούμενες εκλογές αυτόν που σήμερα καταγγέλλει. Τέλος ισχύει στο ακέραιο το ρητό «μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσης».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ