Γιάννης Ανδριανός: Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας

Το συγκλονιστικό εκλογικό αποτέλεσμα δεν επιδέχεται πολλές ερμηνείες.
Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας, μια σαφής εντολή για τέσσερα ακόμα χρόνια ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η ευθύνη είναι για μας τεράστια. Σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία που ζητά ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, έργο και αποτέλεσμα.
Κι εδώ στην Αργολίδα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθεια που εξασφαλίζει τις αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα που δικαιούμαστε και αξίζουμε για την ολόπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου που με την ψήφο τους ανανέωσαν ξανά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όπως πάντα, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω στο έπακρο την εντολή τους. Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα που αποδεδειγμένα παράγει έργο και αποτέλεσμα για ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία!
Γιάννης Ανδριανός
Βουλευτής Αργολίδας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ